Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
C&A Construct
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Material impermeabilizare Penetron
149 €
Brand
PENETRON
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Penetron este un material de impermeabilizare integral cristalin ce se aplica la suprafata,impermeabilizand si protejand in profunzime betonul.

Este format din ciment Portland, nisip de cuart tratat special si un compus de substante chimiceactive. Penetron trebuie pur si simplu amestecat cu apa inainte de aplicare. Cand Penetron esteaplicat pe o suprafata de beton substantele chimice active se combina cu varul stins si umiditateaprezente in canalele capilare ale betonului formand o structura insolubila cristalina. Aceste cristaleumplu porii si rduc crapaturile rezultate in urma contractiei betonului pentru a preveni infiltrareaulterioara a apei (chiar si sub presiune). Totusi, Penetron va permite trecerea vaporilor prin structura

(ex. Betonul va putea respira). Suplimentar ipermeabilizarii structurii, Penetron protejeaza betonulipotriva apei de mare, apei reziduale, apei subterane agresive si a altor solutii chimice agresive. Penetron este aprobat pentru utilizare in contact cu apa potabila si este, in consecinta adecvat pentru utilizare in rezervoare de stocare a apei, instalatii de tratare a apei.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura